# I LOVE ORGANISATION

Het jaar is voorbij. Tijd om alle administratie, contracten, verslagen en rapporten van het afgelopen jaar georganiseerd en veilig op te bergen in ordners, ringbanden of archiefdozen. En om de kasten voor het volgende jaar te vullen met nieuwe ordners, indexen en tabbladen, showtassen en zichtmappen etc. Leitz helpt je om al jouw documenten georganiseerd te houden en netjes op te bergen. We love organization!

En koop je nu Leitz producten, dan ontvang je ook nog eens mooie cadeaus:

  • Bij aankoop van €25,- excl. BTW aan Leitz producten*, ontvang je een Leitz Cosy draadloze muis t.w.v. €20,-
  • Bij aankoop van €80,- excl. BTW aan Leitz producten*, ontvang je JBL Wave 200 draadloze oordopjes t.w.v. €55,-

* Met uitzondering van Leitz machines en tassen

Hoe ontvang je jouw cadeau?

1

Koop Leitz producten t.w.v. €25,- of €80,- tijdens de campagneperiode van 1 november 2022 tot 28 februari 2023

2

Registreer jouw aankoop op www.leitz.com/love en selecteer je cadeau

3

Upload of stuur ons een kopie van jouw aankoopbewijs

4

Je ontvangt het cadeau binnen 6 tot 8 weken.

Ordners

Leitz ordners staan al sinds 1896 bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid en zijn nog steeds de beste oplossing voor al jouw archiveringsbehoeften. Leitz 180° ordners met gepatenteerd 180° mechaniek openen 50% breder dan andere type ordners en zorgen ervoor dat je jouw papierwerk 20% sneller kunt archiveren.

Showtassen & Zichtmappen

Leitz showtassen bieden hoogwaardige, transparante bescherming voor documenten. Geschikt voor gebruik in 2- en 4-rings ordners en ringbanden. Leitz Recycle showtassen zijn gemaakt van 90% gerecycled polypropyleen. Ze zijn zuurvrij, CO2 neutraal en 100% recyclebaar.

Ontdek alle Leitz Showtassen & Zichtmappen

Click & Store Opbergdozen

De Leitz Click & Store opbergdozen zijn een stijlvolle en praktische opbergoplossing met een modern design. Gemaakt van sterk karton met gelamineerd oppervlak. Makkelijk in elkaar zetten en ook weer in te klappen om ruimte te besparen wanneer ze niet in gebruik zijn. Verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten.