Manutan's pre-zomer preparatie pagina!

De winter is voorbij en zomer staat voor de deur. Een tijd van zonneschijn, vakanties en rust. Maar juist in deze schijnbaar kalme periode kunnen de temperaturen en verminderde bezetting leiden tot unieke uitdagingen op de werkvloer.
Werk jij door tijdens de warme zomer? Of Bereid jij je alvast voor op het werk na de vakantie? Met ons uitgebreide assortiment zit je altijd goed. Van buiteninrichting tot persoonlijke bescherming, wij zorgen ervoor dat jij en je werkplek klaar zijn voor de zomer. Ontdek hoe jij stressvrij en efficiënt door kunt werken, ook als de temperaturen gaan stijgen van de zomer!

leaflet

Kom deze zomer niet zonder drinkwater te zitten, wees voorbereid en leg het op voorraad bij Manutan.

Bekijk de mogelijkheden

Buiten terrein klaar voor de zomer

Zorg dat je buitenruimte net zo uitnodigend en functioneel is als binnen. Of je nu pauze gaat houden in de buitenlucht of dat je in het zonnetje wil werken. Met onze selectie aan picknictafels, stijlvolle buiteninrichtingen en praktische fietsenstallingen zit je altijd goed. Vergeet de plantenbakken niet voor een groene touch!

Een schoon terrein zonder afval

ZEen schone werkomgeving buiten is essentieel voor een positieve werkbeleving. Ontdek ons assortiment van buitenschoonmaakartikelen zoals krachtige bezems en hogedrukreinigers voor een schoon buitenterrein. Maar ook om vuilnis en ongedierte te voorkomen hebben wij een uitgebreide keuze aan buitenafvalbakken en containers.

Reguleer jouw werkklimaat

Maak van je werkplek een oase van comfort met onze klimaatregelende producten. Van airconditioners tot ventilatoren en verkoelende kleding, wij bieden alles om je werkomgeving aangenaam te houden. Ongeacht de hoge temperaturen, hou jij je hoofd koel waar je ook werkt.

Bescherm jezelf in de zomer

De zomer brengt specifieke risico's met zich mee, zoals bijvoorbeeld de zon en insecten. Bescherm jezelf effectief tegen de zon en haar straling met onze hoogwaardige zonnebrandcrèmes en beschermende petten. Daarbij wil je ook geen last hebben van vervelende beestjes tijdens het werk, kijk daarom bij onze insectwerende sprays of -lampen.

Het vakantiegevoel bij jou op werk

Wie zegt dat je niet kunt ontspannen op het werk? Met onze ergonomische bureaustoelen, verstelbare zit/sta bureaus en voetensteunen creëer je een comfortabele werkomgeving die aanvoelt als een vakantieoord. Vergeet niet om je benen te strekken op onze antivermoeidheidsmatten voor de ultieme relaxte werkdag.

Voorraad in de zomer

Zorg dat je altijd voorbereid bent, vooral in de zomer wanneer collega's van hun welverdiende vakantie genieten. Met onze oplossingen voor opslag, zoals stellingen en kasten, alsook essentiële verbruiksartikelen zoals printpapier en stapelbakken, zorg je ervoor dat het werk soepel blijft verlopen.