MANUTAN TERREININRICHTING

Van advies tot een compleet ingericht terrein op maat, wij realiseren het!

Laat je verrassen door de creativiteit van het Manutan projectteam. Dankzij onze ruime ervaring in buiteninrichting en diepgaande expertise op het vlak van constructie, materialen en veiligheid bieden wij altijd een oplossing die bij je past.Terreininrichting is een paraplu-term die veel verschillende zaken kan omvatten. Het gaat hierbij niet enkel om bijvoorbeeld beplanting, maar om de totale inrichting waarbij groen, logistiek en functies samenkomen. Denk hierbij aan looproutes, verharding, beplanting en parkeerplaatsen. Waarom is terreininrichting belangrijk? Een goede terreininrichting zorgt voor een professionele en representatieve uitstraling.Een totaalconcept van advies tot en met uitvoering, een volledige projectbegeleiding en het gemak van één aanspreekpunt. Met daarbij persoonlijke aandacht voor veiligheid, toegankelijkheid en het milieu. Is jouw terrein aan verandering toe?
Neem dan contact op met ons projectteam.

Advies op locatie
Meedenken vanuit expertise
Volledige montage
Ontzorging voor, tijdens en na

Je terrein veilig en voor alle weersomstandigheden inrichten

Afvalbeheer

Een overzichtelijk en opgeruimd terrein door afvalscheiding.

Voor ieder bedrijf is het een doorn in het oog als afval zich verspreidt over het bedrijfsterrein. De ideale oplossing: het plaatsen van afvalbakken. Voor elke toepassing is er een afvalbak. Van straatafval tot grofvuil, wij bieden voor elk soort afval de juiste oplossing. Het Manutan projectteam levert en installeert iedere gewenste afvalbak. Samen met jou bepalen we de plekken waar de afvalbakken moeten komen. Langs de looproutes en verzamelplekken zijn veel voorkomende plaatsen. Of het nu gaat om een plaatsing aan de muur of vrijstaand, het Manutan projectteam geeft je een vrijblijvend advies, over:

Alles voor een efficiënt en overzichtelijk afvalbeheer
De juiste verwerking van verschillende afvalstromen binnen jouw organisatie
Afvalbakken in alle vormen en maten, aangepast aan jouw omgevingskenmerken
Neem contact op

Veiligheidsvoorzieningen

Een veilig en toegankelijk terrein voor wie jij toelaat.

Om zeker te weten wie er op jouw terrein komt hebben we diverse oplossingen zoals slagbomen en of een voormelding. Het inrichten van een bedrijfsterrein met parkeerplaats is een complexe taak. Er komt nogal wat bij kijken. Met alleen het markeren van witte lijnen ben je er namelijk nog niet. Wat vaak vergeten wordt zijn verkeersdrempels. Met verkeersdrempels zorg je ervoor dat je parkeerterrein niet verandert in een raceterrein. Dit verhoogt de veiligheid van de mensen die op het terrein lopen of fietsen. Natuurlijk zijn ook parkeerpalen en parkeerbeugels belangrijk om ongewenst parkeren te voorkomen. Om de bewegingen op jouw terrein goed te stroomlijnen bieden we oplossingen aan zodat de veiligheid gewaarborgd is. Om deze veiligheid te garanderen helpt het Manutan projectteam je met:

Advies en een uitgebreid assortiment om de toegankelijkheid van je terrein te waarborgen
Een terrein met duidelijke zichtbare regels en afzettingen voor een strike naleving
Een efficiënte en veilige indeling van je bedrijfsterrein en parkeermogelijkheden
Neem contact op

Fietsenstallingen

In een rek of overdekt voor alle aantallen.

Een belangrijke doelgroep die niet vergeten mag worden bij het inrichten van je buitenterrein zijn de fietsers. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende mogelijkheden voor het veilig stallen van de fietsen. Dit kan met losse fietsenrekken of compleet overdekte fietsparkeermogelijkheden. Tip: Manutan helpt je graag bij het inrichten van een compleet ingerichte fietsenstalling. Met een eigen montage team zorgt het Manutan projectteam voor levering en plaatsing van alle soorten fietsstallingen. Onze fietsoverkappingen beschermen tegen weer en wind en zorgen voor een veilige stallingen van de fietsen. Naast de fietsstalling is er volop keuze in vormen en uitvoeringen van rekken om de fietsen stevig te stallen en direct te laten aansluiten bij de uitstraling van je bedrijf. Met de kennis van het Manutan projectteam en onze vele mogelijkheden kies je altijd voor de juiste fietsenstalling. Hierbij kijken we altijd naar:

Het juiste materiaal voor jouw verwachtingen en alle weersomstandigheden
Een efficiënt, veilig en goed georganiseerd plan voor het stallen van alle rijwielen
Gemakkelijke montage(service) met uitbreidingsmogelijkheden.
Neem contact op

Overkappingen

Een plek in de frisse lucht beschut tegen regen en wind.

Met alle weersomstandigheden beschut tegen regen en wind, Geef jouw medewerkers de gelegenheid om elkaar buiten te ontmoeten ongeacht de tijd van het jaar. Gebruik het okersoverkapping of als buiten overleg locatie bij slecht weer. Het Manutan projectteam heeft een uitgebreid standaardassortiment van buitenoverkappingen. Keuze uit open, halfgesloten of volledig gesloten overkappingen geven het comfort wat je ervan mag verwachten. Het Manutan projectteam zorgt voor de volledige plaatsing, inclusief de bodemverankering. Het Manutan projectteam heeft veel ervaring betreffende overkappingen. Deze expertise delen we graag met je. Daarnaast helpen we je graag met:

De inrichting en toepassingen van de verschillende overkappingen
De keuze bij het juiste materiaal binnen het terrein en de weersomstandigheden
Gemakkelijke montage(service) met uitbreidingsmogelijkheden.
Neem contact op

Het terras

Een toegankelijke plek voor iedereen.

Even tot rust komen, samen met je collega's de dag doornemen of gewoon lekker wegdromen in de zon. Er zitten veel voordelen aan het buiten vergaderen of het simpelweg even genieten van de frisse lucht. Het Manutan projectteam heeft vele mogelijkheden en oplossingen die aansluiten op jouw behoefte. Waar jij ook naar op zoek bent voor je personeel, samen vinden we de juiste oplossingen en wij monteren alles op de door jou gewenste plek. Maak van jouw buitenterrein een ontmoetingsplek van simpele picknickbank tot volledig ingericht terras. Het Manutan projectteam is vertrouwd met de verschillende eisen en wensen en speelt hierop in door:

Prettige, complete en gebruiksvriendelijke buitenplekken
Speciale voorzieningen die inspelen op de specifieke omgevingskenmerken
Gemakkelijke montage(service) met uitbreidingsmogelijkheden.
Neem contact op

PERSOONLIJK ADVIES

Jouw terrein snel en slim ingericht

Deskundig advies en terreinontwerp op maat

Het Manutan projectteam komt vrijblijvend langs om samen te kijken welke oplossing het beste past in de werksituatie. Op basis van jouw eisen en wensen wordt een advies opgesteld. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de wetgeving (bijvoorbeeld de Arbowet) en de laatste inzichten op het gebied van ergonomie. Vanuit dit advies bieden wij een op maat gemaakt terreinontwerp met een vrijblijvende offerte.

Installatie: snel, zorgvuldig en vakkundig

Akkoord met ontwerp en offerte? Dan gaat het Manutan projectteam direct aan het werk voor je. In overleg stellen wij een planning op. Stipt volgens afspraak realiseren wij de werkplaatsinrichting. Terwijl jij en je collega’s gewoon doorwerken, klaren onze vakmensen snel en zorgvuldig de klus. De nieuwe inrichting wordt altijd turn-key opgeleverd, wat wil zeggen dat de opgeleverde ruimte direct in gebruik genomen kan worden.

MONTAGE

Jouw terreininrichting zorgvuldig en vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd

Groot, klein, eenvoudig, complex, sfeervol of strak? Het maakt niet uit: wij realiseren het. Het Manutan projectteam werkt snel, zorgvuldig en op vakkundige wijze. Wij zetten het ontwerp om in tastbare realiteit.
Door onze turn-key oplevering is de terreinoplossing direct klaar voor gebruik. De inrichting voldoet aan alle wettelijke vereisteen en iedere vierkante meter van het terrein wordt maximaal benut. Daardoor kan iedere collega efficiënt en op een prettige, ergonomische en veilige manier werken.
Ook ná de afronding staat het Manutan projectteam voor jou klaar. Goede nazorg vinden wij net zo belangrijk als het geven van deskundig advies, een op maat gemaakt ontwerp en het vakkundig monteren van jouw oplossing. Zo kun je altijd bij ons terecht met al jouw inrichtingsvragen.

Welke mogelijkheden zijn er?

Benieuwd naar een aantal voorbeelden van projecten die Manutan op maat voor haar klanten heeft gerealiseerd?

Het gebruik maken van specialisten met ervaring in niet alleen het plaatsen maar ook de verschillende toepassingen is voor ons echt een voordeel geweest. Er wordt echt meegekeken in het proces en naar de beschikbare ruimte. Een leerzaam proces met een prachtig eind resultaat waarbij veiligheid voorop staat.

Met het ruime assortiment lijkt het moeilijk kiezen maar door de expertise en ervaring om advies te geven in combinatie met het snel kunnen leveren is Manutan de partner om je complete terrein in te richten. Van peukenzuil tot grote container, het zorgt voor een schoon en overzichtelijk terrein.

Een comfortabele zitgelegenheid die past in de stijl van het gebouw waar gasten heerlijk kunnen toeven bij mooi weer. Om eenheid te creëren is er gekozen voor buitenbanken die volledig duurzaam geproduceerd zijn. Daarbij werd specifiek gelet op een tijdloos design van de zitbanken, zodat dit aansluit bij de stijl van de rest van het bedrijf.

Neem contact op

Meer informatie?

Onze specialisten helpen je graag met het inrichten van de perfecte werkplek voor jou en je medewerkers en bespreken graag alle voordelen die dit zich meebrengt. Maak hieronder een keuze hoe je in contact met onze specialisten wilt komen:

Contactformulier

Neem contact met ons op via: