Thuiskantoor

Een goede werkomgeving is onmisbaar, ook in je thuiskantoor

Als werkgever wil een gezonde en productieve werkplek creëren voor je werknemers. Niet alleen op kantoor, maar ook de thuiswerkplek verdient de juiste aandacht. Hoe richt je een thuiswerkplek in voor je werknemers die zowel ergonomisch als praktisch is? Bij Manutan denken we graag met je mee.

Er zijn tal van thuiswerkplek oplossingen mogelijk waarmee je de perfecte thuiswerkplek creëert, zodat je medewerkers kunnen werken volgens Arbo-richtlijnen in een veilige thuiswerkomgeving. Vaak komt het neer op maatwerk. Uiteraard ontzorgen we jou met de afhandeling daarvan, zoals productselectie, inkoop en bezorging.

Thuiswerk oplossing van Manutan

Manutan biedt complete ontzorging voor de werkgever, als het gaat om de inrichting van de Thuiswerkplek voor je werknemers. Denk hierbij aan de juiste productselectie voor elk budget, een eenvoudig inkoopproces & de bezorging bij de medewerkers. Of het nu gaat om 5 of 500 medewerkers: Manutan denkt graag mee over de perfecte en ergonomische werkplek.

De 10 voordelen van Manutan Thuiswerk oplossingen

  1. Kostenbesparing door volume voordeel
  2. Logistiek ontzorging & aan-huis bezorging
  3. Eenvoudige financiële afhandeling
  4. Eenvoudig bestel- & inkoop proces
  5. Advies op maat o.b.v. specifieke klantwens
  1. Borging van privacy gegevens besteller (one time delivery address)
  2. Voordelige contractvoorwaarden ( franco levering)
  3. Één aanspreekpunt
  4. Manutan garantie op producten
  5. Kwalitatieve oplossingen volgens Arbo regelgeving

Neem contact op

Onze productspecialisten helpen je graag

Onze specialisten helpen je graag met het inrichten van de perfecte thuiswerkplek voor jou en je medewerkers en bespreken graag alle voordelen die dit zich meebrengt. Direct hulp nodig? Bel naar 030-229 61 11 (toets 2).

Contact formulier