Een warmere manier
van werken deze winter

Gedurende de wintermaanden willen we graag zo warm en comfortabel mogelijk ons werk kunnen doen. Manutan maakt dit mogelijk door professionele producten te leveren, getest door onze specialisten. Zo ben je er zeker van dat al jouw werkzaamheden veilig, warm en zonder zorgen kunnen worden uitgevoerd tijdens deze koude periode.

Manutan laat je niet in de kou zitten

Ontdek onze producten van professionele kwaliteit om je comfortabel en warm te houden aankomende winter.

Warm de winter door

Kom erachter welke producten je nodig hebt om warm te blijven. Manutan heeft een groot assortiment aan verwarmingen en kachels om jou warm de winter door te krijgen. Geselecteerd door onze specialisten

Een aangename winter met Manutan

Laat je medewerkers in alle warmte en veiligheid de kou trotseren met de winteruitrustingen van Manutan. Zo heeft al het personeel beschikking tot persoonlijke beschermingsmiddelen deze winter.

Optimale veiligheid voor iedereen

Een gestroomlijnd en veilig bedrijfsterrein is in de winter extra van belang. Met de strooiwagens en opslagbakken van Manutan ben je goed voorbereid op het koude weer aankomende winter.

Regen? Jij kan er tegen!

Regen, regen en nog eens regen. Al die regen kan voor flink wat overlast zorgen, denk aan lekkage of overstromingen. Met de producten van Manutan is jouw bedrijf echter altijd goed voorbereid. Jij kan iedere regenval aan, van miezer tot een stortbui.

Blijf warm en droog op je werk deze winter

Door te kiezen voor een garderobekast met een droogsysteem, is het winterweer geen enkel probleem meer. Deze speciale lockerkasten drogen je kleding zonder het te beschadigen.

Anticipeer op het winterweer

Ontdek ons assortiment voor extreme weersomstandigheden. Onze specialisten staan voor je klaar om je in al je aankopen en projecten nauwkeurig te adviseren en ondersteunen.

Een goede gezondheid is een feit

Laat Manutan je helpen om een schone, hygiënische werkplek te creëren deze winter en houd je medewerkers fit en gezond voor een optimale werkprestatie.

Leaflet - Een warmere manier van werken deze winter

Ontdek onze producten voor een warmere winter

Download leaflet
ISO 9001 - ISO 14001 - ISO 45001