Zagen van DeWalt

Een stuk hout in tweeën zagen kost wellicht weinig moeite, maar voordat die klus tot een goed einde kan worden gebracht is het wel zo fijn als je de juiste zaag voor het project in bezit hebt. Bij verschillende soorten hout horen nu eenmaal verschillende soorten zagen. En precies op het moment dat je je af begint te vragen welke zaag je eigenlijk nog hebt komt DeWalt om de hoek kijken. De Amerikaanse producent heeft voor elke zaagklus de juiste zaag. Afkortzagen, decoupeerzagen, cirkelzagen en multitools. Dit is slechts een kleine greep uit wat DeWalt voor je kan betekenen. In de webshop van Manutan vind je een uitgebreid assortiment. Om de veelzijdigheid van dit assortiment te tonen hebben we hieronder een paar verschillende zagen voor je op een rijtje gezet:

Lees meer...

Boormachines

Naast zagen van topkwaliteit maken de boormachines een flink deel uit van het assortiment van DeWalt. Niets is zo vervelend dan een boormachine dat niet helemaal soepel functioneert en daarom doet DeWalt er alles aan om je te laten zien dat het ook anders kan. Van ‘simpele’ schroefmachines tot geavanceerde boormachines voor de lastige klussen. Het assortiment van DeWalt bestrijkt het hele spectrum en dat betekent dat je voor elke boorklus bij deze Amerikaanse firma aan het juiste adres bent. Wellicht denk je niet meteen aan DeWalt wanneer je een bepaalde boor in gedachten neemt, terwijl ze misschien wel tot het assortiment behoren. Hieronder vind je een paar boormachines van DeWalt:

  • Schroefboormachine DCD791P2 > Werknemers zijn uitgerust met de best mogelijke bescherming. Hierdoor worden ongelukken voorkomen wat uiteraard niet alleen voor de werknemers fijn is, maar ook voor een bedrijf omdat extra incidenten en kosten worden voorkomen.
  • Schroef- /klopboormachine 18V 5Ah Li-ion > Dit klinkt wellicht overbodig, maar een veilige werkplek biedt veel voordelen. Dit zorgt niet alleen voor minder ongelukken, maar ook voor een zekerder en veiliger gevoel bij werknemers.
  • Boorhamer 54V > Een zeker en veilig gevoel en een goed uitrusting zorgen voor ideale werkomstandigheden. Hierdoor zal de productiviteit omhoog gaan.

Accessoires van DeWalt

Met boormachines en zagen kun je vaak lekker lang vooruit, maar wat als de accu versleten is of als de zaag toch echt bot is geworden? Dan is het goed om te weten dat DeWalt ook apart accessoires levert waarmee je jaren door kunt klussen. Denk aan alligatorzaagbladen, opladers, volledig ingerichte gereedschapskoffers en snijschijven. Deze artikelen maken het assortiment van DeWalt pas écht compleet.

Geschiedenis van DeWalt

DeWalt staat al decennia lang aan de top en heeft daar uiteraard hard voor moeten werken. Het begon allemaal met de ambities en de visie van Raymond E. DeWalt. Deze fabrieksarbeider zocht naar manieren om de arbeidskosten te drukken en dat resulteerde in een zaag die werd verbonden met een motor. Deze innoverende combinatie zorgde ervoor dat de zaag opgetild, verlaagd en van voren naar achteren verplaatst kon worden. Dit was het begin van iets moois. Met deze nieuwe ‘machine’ werd het werk van vier mensen gedaan waardoor de arbeidskosten slonken. Twee jaar na deze ontdekking, in 1924, richtte Raymond DeWalt zijn bedrijf op en kon de reis naar de top beginnen.

Lees minder...