ERGONOMIE OP HET WERK

Want Manutan zorgt voor je!

Wie comfortabel kan werken, presteert beter!
Als werkgever draag je de verantwoordelijkheid voor het creëren van goede en gezonde werkplekken voor je personeel. Maar hoe moet je ergonomisch werken? Denk aan verantwoord tillen, afwisselend staand en zittend werken en hoe je door het gebruik van ergonomische hulpmiddelen je minder hoeft in te spannen om je doel te bereiken.

Verantwoord tillen

MEER INFO

Afwisselend staan en zitten

MEER INFO

Verminderde inspanning

MEER INFO

VERANTWOORD TILLEN

Verantwoord tillen doe je zo!

Wist je dat 1 op de 3 werknemers last heeft van fysieke klachten? Even snel die doos optillen of pallets verplaatsen, het lijkt zo normaal, maar het kan je flink wat rugklachten bezorgen. Met onderstaande producten kun je zonder zorgen én zonder klachten deze handelingen verrichten.

AFWISSELEND STAAN EN ZITTEN

Afwisselend staand en zittend werken is heel gezond!

Te lang zitten of staan kan voor gezondheidsklachten zorgen. Een goede balans is dan ook erg belangrijk. Klachten kunnen beperkt of verholpen worden door een aangepaste werkomgeving. Denk bijvoorbeeld aan anti-vermoeidheidsmatten, verstelbare werkbanken en ergonomische stoelen.

VERMINDERDE INSPANNING

Je doel bereiken met minder inspanning!

Door ergonomische producten te gebruiken, zorg je voor minder belasting van je lichaam. niet langer meer bukken om afval op te rapen, geen pijnlijke handen meer tijdens het klussen of last van je rug tijdens het stofzuigen. Onderstaande producten zijn een uitkomst om je personeel te ontlasten.