homesectoroverzichtVaccinatie

Vaccinatie

Manutan helpt je om het vaccinatieproces veilig, snel, soepel en goed georganiseerd te laten verlopen

Een ieder van ons wilt graag dat het Coronavirus zo snel als mogelijk wordt ingedamd. Hoe sneller, hoe beter natuurlijk. Echter is het vaccinatieproces wel een secuur traject waarbij er niets fout mag gaan: de vaccinatiecampagne moet vlekkeloos verlopen. Bij deze enorme medische en organisatorische uitdaging kun je rekenen op de support van Manutan. We staan klaar om jou te ondersteunen bij de voorbereiding van een zo soepel mogelijke uitvoering.

Logistieke en materiële support: z.s.m. natuurlijk!
Manutan helpt je om het vaccinatieproces veilig, snel, soepel en goed georganiseerd te laten verlopen. Dus of je nu een kleinschalige of grote priklocatie hebt of gaat opzetten: wij helpen je graag. Heb je bewegwijzering, signalering en meubilair nodig? Wij leveren direct uit voorraad. Moet je een grote vaccinatieoperatie inrichten en wil je de complete inrichting aan ons toevertrouwen? Onze Projectspecialisten ontwerpen de routing, helpen met de bewegwijzering en adviseren over materialen en meubilair: van linten en preventieschermen tot en met tafels en stoelen. Op onze ervaring en expertise kan je rekenen! Contacteer onze projectendienst en we helpen, van het zoeken samen naar de juiste producten tot aan volledige project ontzorging.

Neem contact op

Onze productspecialisten helpen je graag

Heb je hulp nodig bij het kiezen? Of heb je iets nodig wat niet standaard in ons assortiment zit? Of wil je advies over de inrichting van je winkel? Onze adviseurs staan voor je klaar!