Regen

Het weer in ons land kan erg verschillen wat verraderlijke situaties kan opleveren. Misschien wel het meest belangrijk en vaakst voorkomende weersverschijnsel in ons land is regen. We staan bekend als een nat land en het is dan ook belangrijk dat je goed bent voorbereid. Manutan heeft een speciaal regenassortiment zodat jij jouw werkzaamheden zelfs op de natste dagen comfortabel en efficiënt voorzet.

Bescherming bij overstroming

Met al die regen is de kans op een overstroming altijd aanwezig. Hou het water buiten de deur met anti-overstromingszakken of een flexibele dam. Of je nu kiest voor absorberen of blokkeren, jij zal het water weren.

Dompelpompen

Ondanks alle preventiemaatregelen kan het water toch onverhoopt binnenkomen, ook daar wil jij op voorbereid zijn. Met de juiste dompelpomp, is iedere ruimte in een mum van tijd weer droog.

Laarzen

Regen en nattigheid is nooit fijn met werk, maar het allerergste is misschien wel natte voeten. Om doorweekte sokken te voorkomen hebben wij een aantal waterdichte laarzen voor je op een rijtje gezet

Regenkleding

Moet je naar buiten, komt het net met bakken uit de hemel. Dan wil je wel graag zo droog mogelijk blijven. Met ons uitgebreide assortiment regenkleding zit de juiste regenjas, regenbroek of heel regenpak er altijd bij.

Garderobekasten met droogsysteem

Toch kletsnatte kleding? Om nare geurtjes te voorkomen wil je het zo goed mogelijk drogen zonder dat iedere radiator volhangt. Een garderobekasten met droogsysteem is de oplossing. Ook die vind je bij Manutan.

Dekzeilen

Wanneer je buiten werkt in ons land moet je eigenlijk altijd zorgen dat je materieel veilig en droog staat. Kans op een buitje is er altijd. Dek je materieel daarom altijd af met een dekzeil of hoes zodat het niet nat wordt.

Waterzuigers

Een laag water in de kleder, lekkage of een plas water? Al het ongewenste water verdwijnt met een waterzuiger. En met een stof- en waterzuiger heb je meteen geen nieuwe stofzuiger meer nodig.

Werkkleding

De juiste kleding is altijd belangrijk. Maar natte kleding wordt vaak nat en oncomfortabel, zorg daarom voor de juiste werkkleding die ook tegen een spatje water kan. Zo blijf je misschien niet helemaal droog maar wel comfortabel

Waterzuigers

Een laag water in de kleder, lekkage of een plas water? Al het ongewenste water verdwijnt met een waterzuiger. En met een stof- en waterzuiger heb je meteen geen nieuwe stofzuiger meer nodig.

Waterpomptang

Een waterpomptang behoort tot de standaarduitrusting van een loodgieter. Bij een lekkage of waterproblemen is het vaak het nummer 1 gereedschap dat je nodig hebt. Gelukkig bestel je bij ons gemakkelijk alle soorten en maten waterpomptang.

Kruiwagen

Wanneer je water moet tegenhouden ben je vaak te laat en kunnen secondes tijdwinst van groot belang zijn. Met een goede kruiwagen verplaats je zandzakken, absorptiezakken of ander materiaal gemakkelijk en snel.

ISO 9001 - ISO 14001 - ISO 45001