Kantoor – Alles voor op kantoor

In het kantoor werken veel verschillende mensen samen. Het is daarom van belang dat je kantoor klaar is om al jouw collega’s te ontvangen. Kunnen al jouw collega’s nog veilig, hygiënisch en ergonomisch werken? Heb je nog wel voldoende voorraad om te zorgen dat alle werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Manutan heeft alvast een selectie van producten klaar gezet zodat jouw collega’s kunnen werken in een schoon en veilig kantoor met voldoende voorraad!

Kantoormeubilair en ergonomie

Het kantoor wordt steeds meer gezien als een ontmoetingsplek, waar de thuiswerkplek gericht moet zijn op concentratie, focus en ergonomie. Bij Manutan hebben wij onze top 10 voor een fijne werkplek alvast voor je op een rijtje gezet:

Kantoor en opbergen

Geordend en efficiënt werken is iets wat altijd van groot belang is op kantoor. Om echt efficiënt te kunnen werken, is het van belang dat je alle benodigde materialen binnen handbereik hebt. Met ons uitgebreide assortiment kantoorartikelen grijp je nooit mis en zorg je dat al je werkzaamheden tot in perfectie kunnen worden uitgevoerd. Wij selecteerden alvast een top 10 van producten die zeker niet mogen ontbreken:

Een schoon kantoor

Het voldane gevoel wanneer het kantoor na een stevige poetsbeurt weer schoon is, is goud waard. Maar een schoonmaakbeurt heeft nog meer voordelen. Een betere hygiëne leidt namelijk tot gelukkigere, productievere en gezondere werknemers. Zorg dat jouw collega’s gelukkig terugkomen op kantoor met onze top 10 schoonmaak artikelen:

Persoonlijke hygiëne

Een goede hygiëne begint bij jezelf. Reinig en ontsmet regelmatig je handen en oppervlakken. Bescherm je omgeving en jezelf zodat je op een veilige manier kunt blijven samenwerken. Wij helpen je graag op weg met onze top 10 persoonlijke hygiëne producten:

Ook handig

Het zijn van die artikelen die wel eens worden vergeten maar toch heb je ze vaker nodig dan je denkt. En wanneer ze dan niet voorhanden zijn, bedenk je pas hoe handig ze eigenlijk zijn. Daarom zetten wij ze voor jou nog even op een rijtje, zo hoef jij in ieder geval nooit zonder te zitten.

Grote aantallen nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

ISO 9001 - ISO 14001 - ISO 45001