Richt jouw werkplek opnieuw in

Sluit je aan bij Manutan terwijl wij je begeleiden bij het opnieuw vormgeven van al jouw werkomgevingen, van ontvangstruimte tot werkplaats en van kantoor tot magazijn! Van ons complete productassortiment met meer dan 200.000 producten tot aan een turn-key projectoplevering bij een complete nieuwe inrichting van jouw werkplek.

Manutan 360°

In onze nieuwste tool ontdek je gemakkelijk alle producten die nodig zijn voor jouw specifieke werkplek of -ruimte.

Laat je inspireren door Manutan 360°

Voel je fijn op jouw terrein

Zorg voor een goed ingericht terrein met voldoende groenruimtes, maak een onuitwisbare indruk op bezoekers met een efficient ingericht terrein.

De naam werkplaats zegt eigenlijk genoeg

Het is bij uitstek de ruimte waarbij het belangrijk is om veiligheid en kwaliteit te kunnen garanderen. Ga voor een combinatie van efficiëntie, verbeteringen en ergonomie.

Geef je gasten een welkom ontvangst met de juiste receptie

Bij binnenkomst kan je maar één keer een eerste indruk maken. Zorg dat al jouw bezoekers binnenkomen in een professionele en representatieve ruimte.

De ruimte waar de beslissingen worden genomen

In de vergaderruimte bespreken we moeilijke onderwerpen of keuzes. Qua inrichting is de keuze makkelijk, Manutan heeft namelijk alles voor een inspirerende en creatieve ruimte voor een optimale samenwerking op locatie of op afstand.

In het kantoor gaat het werk alsmaar door.

Op een plek waar veel gewerkt wordt, is het belangrijk dat de inrichting goed bij jou past. Dit zorgt voor meer focus, productiviteit en betere resultaten. Met het ruime Manutan assortiment vind je altijd iets dat bij jou past.

De kantine, een plek waar iedereen graag komt.

Bij uitstek de plek om samen te komen en te genieten van gezelligheid en een ongedwongen sfeer met jouw collega's. En om zolang mogelijk te blijven genieten, ga je voor de duurzame oplossing.

De juiste ruimte voor iedere outfit

Van je werkkleding naar je zondagsoutfit, sommige kleding is niet geschikt om in te werken. Om te zorgen dat jouw nette kleding ook netjes blijft, richt je jouw kleedruimte zo hygienisch en veilig mogelijk in.

ISO 9001 - ISO 14001 - ISO 45001