Préparation culinaire Hachoir LAGRANGE - 629001

X
Préparation culinaire Hachoir LAGRANGE - 629001
€ 44,50 excl. BTW
€ 53,85 incl. BTW
Per stuk
Bestelnummer   A743868

Beschrijving

Oliesleuf

  • Mini-hakmolen van 0,35 l. Compact en gebruiksvriendelijk: 1 enkele drukknop en een inhoud van 350 ml voor porties die passen bij uw behoeften. Met handige sleuf voor olie om uw sauzen te mengen zonder het apparaat te hoeven openen. Messen met 2 rvs bladen. Eenvoudig te reinigen: verwijderbare beker, deksel en messen
  • Mini-hakmolen 0,35 l - Mini-mixer - Een mini-mixer voor dagelijks gebruik: ideaal als kleine hakmolen om altijd binnen handbereik te hebben om vlees, uien, noten, knoflook en kruiden te hakken en sauzen te mengen (mayonaise, pesto, hummus, enz.) - Het is ook de ideale kleine mixer voor het maken van goede puree en vruchtenmoes voor baby's dankzij de kleine capaciteit - Deze mini-hakmolen is sterk en effectief en kan moeiteloos walnoten, hazelnoten, amandelen en rauw vlees malen - Compact en eenvoudig in gebruik: 1 enkele drukknop en een inhoud van 350 ml voor porties die passen bij uw behoeften - Met handige sleuf voor olie om uw sauzen te mengen zonder het apparaat te hoeven openen - Messen met 2 rvs bladen - Eenvoudig te reinigen: verwijderbare beker, deksel en messen - Geleverd met een spatel - Vermogen 120 W - Garantie 2 jaar + 1 jaar gratis na eenvoudige inschrijving op de website van Lagrange.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Préparation culinaire Hachoir LAGRANGE, Vermogen: 120 W, Gewicht: 0.75 kg, Totale lengte: 11.9 cm
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Vermogen (W) 120 W
Gewicht (kg) 0.75 kg
Totale lengte (cm) 11.9 cm
Totale hoogte (cm) 14.8 cm
Totale breedte (cm) 17.3 cm
Kleur Wit
Klantgarantie 2 jaar

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.