Haal de zomer naar je werkplek met Manutan!

Het belooft weer een mooie zomer te worden, met sportevenementen, festivals en onvergetelijke zonnige dagen. Bij Manutan begrijpen we dat een ontspannen zomer ook betekent dat je comfortabel en efficiënt moet kunnen werken, of je nu op locatie werkt of thuis. Ontdek onze speciaal geselecteerde producten die je helpen de zomerse sfeer vast te houden terwijl je werkt. Van oplossingen om samen sport te kijken tot duurzame producten die jouw werkomgeving koel en aangenaam maken. Met Manutan Expert, ons betrouwbare eigen merk, ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Maak je klaar om deze zomer optimaal te beleven, zelfs tijdens je werkuren!

Na de zomer weer terug naar kantoor? Bekijk onze back-to-work pagina.

Bekijk de aanbiedingen
Haal de zomer naar je werkplek met Manutan
Zomer leaflet

Jouw zomer in het teken van kwaliteit en veiligheid

Deze zomer kun je bij ons niet alleen terecht voor kwaliteitsproducten, ook voor advies over milieubewuste keuzes. Als een echte partner staan we je met raad en daad bij. Ontdek alles wat je nodig hebt deze zomer.

Bekijk de folder

Koel werken doe je zo

Koel werken klinkt makkelijk maar kan nog best lastig zijn. Welke mogelijkheden zijn er? En welke producten kunnen jou daarbij het beste helpen? Een airco of ventilator is een voor de hand liggende oplossing. Maar heb je ook gedacht aan je eigen hydratatie door bijvoorbeeld een lekker koud drankje uit de koelkast? Of genoeg planten voor een goede toevoer van schone zuurstof. Ben je de zon helemaal zat? Kijk dan bij onze selectie zonwerende folie. Je vindt al deze artikelen in onze koele zomer selectie.

Ventilatoren of airconditioners nodig?

Ontdek al onze producten voor een gezond binnenklimaat op onze pagina luchtkwaliteit.

Optimaal genieten begint buiten

Wil je echt genieten van de zon, de zomer en het mooie weer? Dan moet je natuurlijk naar buiten toe. De frisse lucht in en genieten van het moois dat de natuur te bieden heeft. Ook tijdens je werk wil je van ieder momentje buiten optimaal genieten. Manutan helpt je graag op weg naar het perfecte buitenterrein. Opgeruimd, goed onderhouden en efficient ingericht voor het ultieme relax momentje op werk.

Efficiënt thuiswerken in de zomer

Met het warme zomerweer moet je goed opletten met de inspanning die je verricht. Daarom is efficiënt werken in de zomer en zeker met thuiswerken misschien wel nog belangrijker. Zorgt voor een relaxte werkplek die helemaal op jouw wensen is ingericht. Hiermee verhoog je jouw efficiëntie en weet je zeker dat het een relaxte zomer gaat worden. Ga dit jaar voor een extra efficiënte zomer met ons brede assortiment thuiswerkproducten.

Manutan EXPERT, in het zonnetje!

Manutan EXPERT staat voor kwaliteit en beschikbaarheid tegen een eerlijke en concurrerende prijs. Manutan EXPERT is de keuze van professionals die doorwerken deze zomer maar tegelijkertijd optimaal genieten. Pauze houden in de zon of doorwerken in de zomerse regen, met Manutan EXPERT houdt niks je tegen!

Duurzame producten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij veel organisaties centraal tijdens het maken van beslissingen. Manutan helpt hierbij door iedere dag nieuwe, duurzamere en milieuvriendelijkere producten aan te bieden. Op zoek naar meer verantwoorde producten, bekijk onze verantwoord kopen pagina.