Tafeltrolley KM30780 - Kongamek

X
Tafeltrolley KM30780 - Kongamek
€ 509,00
 excl. BTW
€ 615,89 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A141139

Beschrijving

  • Elektrolytisch verzinkt met gelamineerde planken Met plastic beklede handgreep 4 zwenkwielen 100 mm Capaciteit: 200 kg
  • Gemaakt in de EU
  • 200 kg

Milieu- en/of sociale voordelen

Deze verpakking is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Deze verpakking is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.
Dit is een ergonomisch product, wat betekent dat het door zijn gebruik goede werkomstandigheden kan garanderen vanuit het oogpunt van de gezondheid en veiligheid van de gebruikers (bijvoorbeeld : voorkomt zoveel mogelijk spier- en skeletaandoeningen).
Dit product is geheel of gedeeltelijk gerecycled. Dit betekent dat het is gemaakt van materialen die afkomstig zijn van recyclingketens (raadpleeg de technische kenmerken voor meer informatie).
Dit product is voor 100% recyclebaar. Dit betekent dat alle bestanddelen aan het einde van hun levensduur afzonderlijk kunnen worden gerecycled via specifieke recyclingketens.

Specificaties

Productinformatie

Merk Kongamek
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Max. belasting (kg) 200 kg
Aantal plateaus 2
Totale hoogte (mm) 870 mm
Totale breedte (mm) 580 mm
Totale lengte (mm) 1080 mm
Oorsprong van het product Gemaakt in de EU
Recyclebare verpakking Ja - 100%
Recyclebaar product Ja - 100%
Ergonomisch nee
Klantgarantie 5 jaar
Gerecycled product (%) 15 %
Type wiel Draaibaar
Frame kleur Grijs
Gerecyclede verpakkingen (%) 70 %

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.