Of zoek je naar?

Ons aanbod voor het thuiskantoor

Hoe richt je een thuiswerkplek in voor je werknemers die zowel ergonomisch als praktisch is? Wij denken graag met je mee.

Verlengsnoer versterkt USB 2.0 - 20 mtr.

X
Verlengsnoer versterkt USB 2.0 - 20 mtr.
€ 34,90
 excl. BTW
€ 42,23 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A255551

Beschrijving

  • Met dit verlengsnoer kan de beperking tot 5 meter van de standaard USB 2.0 worden overbrugd en is het mogelijk USB 2.0 randapparatuur aan te sluiten over meer dan 20 meter met één enkele kabel en zonder in te boeten op het overdrachtsrendement.
  • Dit 100% Plug&Play verlengsnoer werkt zonder drivers te installeren op alle PC/Mac computers, ongeacht het besturingssysteem, en talrijke andere apparatuur met USB 2.0 poort zoals Box ADSL, Routers, Media Players.
  • Het snoer beschikt over twee bronconnectoren in USB-formaat type A mannelijk. De ene draagt het signaal over en het tweede kan worden aangesloten op een stroombron. De 2 stekers voeden de interne versterker en maken het mogelijk de broninformatie naar het andere uiteinde van het verlengsnoer over te brengen.
  • Specificaties:
  • Ingang 2 USB-stekers type A mannelijk (Steker #1 Data+Power / steker #2 extra Power)
  • Uitgang 1 USB-steker type A vrouwelijk

Specificaties

Productinformatie

Verpakking Per stuk

Technische specificaties

USB-verbindingstype USB 2.0
Kabel lengte (m) 20 m
Type verbinding Verlengsnoer

Documentatie

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.