Ons aanbod voor het thuiskantoor

Hoe richt je een thuiswerkplek in voor je werknemers die zowel ergonomisch als praktisch is? Wij denken graag met je mee.

Planet FGSD-1008HPS SW Niv2 8P PoE+ 2Giga/SFP 120W

X
Planet FGSD-1008HPS SW Niv2 8P PoE+ 2Giga/SFP 120W
€ 409,00
 excl. BTW
€ 494,89 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A256192

Beschrijving

  • De Planet FGSD-1008HPS is een browserbeheerde Ethernet-schakelaar met 8 10/100 PoE+-poorten die tot 30W per poort kunnen leveren, samen met 2 Gigabit-poorten in combinatie met 2 glasvezelpoorten in SFP-formaat.
  • De Planet FGSD-1008HPS switch is ontworpen voor kleine videobewakingsinstallaties met een NVR stand-alone recorder en waarvoor toegang op afstand via het internet nodig is.
  • De geavanceerde functies van deze switch maken het mogelijk om videostromen van verschillende aard en definitie te structureren om een opnamedoorstroming te optimaliseren, zelfs in hoge definitie, en maken het ook mogelijk om te streamen vanaf de NVR via een webtoegang op afstand.
  • Dit is het essentiële apparaat voor professionele en economische videobewakingsinstallaties met videotoegang op afstand via het internet.

Specificaties

Productinformatie

Merk Planet
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Aantal uitgangen 12

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.