Ons aanbod voor het thuiskantoor

Hoe richt je een thuiswerkplek in voor je werknemers die zowel ergonomisch als praktisch is? Wij denken graag met je mee.

Planet FGSW-2622VHP SW 24P PoE+ 300W+ LCD-scherm +2G +2SFP

X
Planet FGSW-2622VHP SW 24P PoE+ 300W+ LCD-scherm +2G +2SFP
€ 499,00
 excl. BTW
€ 603,79 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A256131
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving

  • De PLANET FGSW-2622VHP is een switch met 26 RJ-45 poorten, waarvan 24 PoE+ injectoren, en levert, naast de netwerkverbinding, stroom via het Ethernet-snoer voor PoE 802.3af/at-conforme apparaten.
  • Bovendien worden de 2 resterende Gigabit-poorten gecombineerd met poorten voor glasvezelmodules in SFP-formaat, waardoor een klassieke of langeafstandsverbinding voor een videorecorder of een internetverbinding mogelijk is.
  • Bovendien heeft de Planet FGSW-2622VHP PoE+ switch een totaal PoE-vermogen van 300W en een LCD-weergave die het exacte verbruik van elk aangesloten PoE-apparaat aangeeft, zodat u in realtime het beschikbare vermogen voor uw apparatuur kunt weten.
  • Deze switch is vooral bedoeld voor kleine installaties van bewakingscamera's, maakt het mogelijk om combinaties van binnencamera's met of zonder de dag/nachtfunctie zo goed mogelijk aan te passen dan meer veeleisende buitencamera's, met verwarmingsbehuizing en motorisering.

Specificaties

Productinformatie

Merk Planet
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Aantal uitgangen 28

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.