Ons aanbod voor het thuiskantoor

Hoe richt je een thuiswerkplek in voor je werknemers die zowel ergonomisch als praktisch is? Wij denken graag met je mee.

Planet IGS-624HPT IND switch 4P GIGA POE+ 2 SFP 100FX/1G

X
Planet IGS-624HPT IND switch 4P GIGA POE+ 2 SFP 100FX/1G
€ 600,00 excl. BTW
€ 726,00 incl. BTW
Per stuk
Bestelnummer   A256176

Beschrijving

  • De Planet IGS-624HTP industriële switch is ideaal voor het inzetten van automatisch gevoede PoE Ethernet-apparaten.
  • De beschermingsklasse is IP30 en maakt het mogelijk om de IGS-624HTP-schakelaar te gebruiken onder extreme omstandigheden van frequente temperaturen in productieomgevingen of buitenshuis.
  • Voor dit doel moet de IGS-624HTP-schakelaar worden ondergebracht in een behuizing om hem te beschermen tegen spatten van vloeistoffen en stof.
  • De Switch heeft ook 2 dual-speed SFP poorten voor glasvezelmodules voor lange afstand Gigabit of Fast Ethernet verbindingen.
  • De 2 glasvezelverbindingen zijn standaard in onafhankelijke modus voor installaties van het type daisy chain, ze kunnen ook worden aangepast door DIP-switch, in redundante verbindingen op een server, waarbij de Auto-Recover-functie wordt geïmplementeerd, zodat de uitgewisselde gegevenspakketten niet verloren gaan.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Planet IGS-624HPT IND switch 4P GIGA POE+ 2 SFP 100FX/1G
Merk CUC
Verpakking Per stuk

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.