Ons aanbod voor het thuiskantoor

Hoe richt je een thuiswerkplek in voor je werknemers die zowel ergonomisch als praktisch is? Wij denken graag met je mee.

Planet IGS-624HPT IND switch 4P GIGA POE+ 2 SFP 100FX/1G

X
Planet IGS-624HPT IND switch 4P GIGA POE+ 2 SFP 100FX/1G
€ 600,00
 excl. BTW
€ 726,00 incl. BTW
Per stuk
Artikelnummer   A256176
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving

  • De Planet IGS-624HTP industriële switch is ideaal voor het inzetten van automatisch gevoede PoE Ethernet-apparaten.
  • De beschermingsklasse is IP30 en maakt het mogelijk om de IGS-624HTP-schakelaar te gebruiken onder extreme omstandigheden van frequente temperaturen in productieomgevingen of buitenshuis.
  • Voor dit doel moet de IGS-624HTP-schakelaar worden ondergebracht in een behuizing om hem te beschermen tegen spatten van vloeistoffen en stof.
  • De Switch heeft ook 2 dual-speed SFP poorten voor glasvezelmodules voor lange afstand Gigabit of Fast Ethernet verbindingen.
  • De 2 glasvezelverbindingen zijn standaard in onafhankelijke modus voor installaties van het type daisy chain, ze kunnen ook worden aangepast door DIP-switch, in redundante verbindingen op een server, waarbij de Auto-Recover-functie wordt geïmplementeerd, zodat de uitgewisselde gegevenspakketten niet verloren gaan.

Specificaties

Productinformatie

Merk Planet
Verpakking Per stuk

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.