Spuitverf

Spuitbus verf kopen

Voor spuit- en schilderwerk ben je bij Manutan aan het juiste adres. Alles voor het markeren van jouw magazijn, auto’s, fietsen of hekwerk spuiten. Maar ook fluorescerende lak, hittebestendige spuitverf en sneldrogende verf, bij ons vind je wat je zoekt! In onze collectie bieden we spuitverf voor zowel binnen als buiten. Kies uit diverse merken zoals Jelt, Rust-Oleum en de Manutan collectie.

Ontdek hieronder ons volledige assortiment spuitverf en bestel jouw verf gemakkelijk online.

Filter
Artikelen: (  1 - 8  )
Hittebestendige verf in spuitbus Hard Hat - 500 ml - Rust-Oleum
Vergelijken
Bestelnummer : MIG3558914

€ 39,90 Per stuk
Fluorescerende lak in spuitbus - Rust-Oleum
Vergelijken
Bestelnummer : MIG455487

Vanaf € 29,90 Per stuk
De artikelprijs kan gewijzigd zijn vanwege uw selectie
Kleur : Selecteer je Kleur
Verf Hard Hat met gestandaardiseerde AFNOR-kleur
Vergelijken
Bestelnummer : MIG445335

€ 23,90 Per stuk
Afwerklak in spuitbus Hard Hat - 500 ml - Rust-Oleum
Vergelijken
Bestelnummer : MIG3558883

Vanaf € 18,59 Per stuk
Hittebestendige spuitverf - Jelt
Vergelijken
Bestelnummer : MIG455489

Vanaf € 19,79 Per stuk
De artikelprijs kan gewijzigd zijn vanwege uw selectie
Kleur : Selecteer je Kleur
Sneldrogende verf in spuitbus voor retoucheren - ColorJelt
Vergelijken
Bestelnummer : MIG6982570

€ 13,35 Per stuk
Verf voor retoucheren Colorjelt - glanzend wit - Jelt
Bestelnummer  A790327
Vergelijken
Bestelnummer : MIG7412706

€ 15,09 Per stuk
Spuitverf in RALkleur op aanvraag - Jelt
Bestelnummer  A042897
Vergelijken
Bestelnummer : MIG445325

€ 23,75 Per stuk

De optimale spray met de juiste spuitverf

Bij Manutan vind je spuitverf voor verschillende doeleinden en afwerkingen. Bijvoorbeeld hittebestendige spuitverf geschikt voor de automobielindustrie, industrie en bouw. Deze verf is bestand tegen hele hoge temperaturen tot maar liefst 700 °C als piektemperatuur. Het beschermt tegen schuren, bellen en afschilferen. Vind je het belangrijk dat er in jouw magazijn of werkplaats opvallende aanduidingen, veiligheidsmarkeringen of kleurcoderingen zijn? Dan is spuitverf met een fluorescerende afwerking de ideale oplossing. Het heeft een goed dekkend vermogen, droogt snel en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Maar bij ons vind je ook antislipverf zodat je een veilige werkomgeving kunt realiseren en diverse producten om te galvaniseren. Bekijk ook eens onze andere verfproducten, zoals antislipverf, technische verf, verdunner, verf voor vloeren en toebehoren voor verf.

Zwarte verf voor robuuste ondergrond of matte afwerking

Wil je verf kopen voor kleine onderhoudswerkzaamheden en bijwerkingen? Dan is mat zwarte verf de juiste keuze. Waarom? Omdat je er ontzettend veel verschillende oppervlaktes mee kunt verven én het hittebestendig is. Denk aan verf voor verwarmingsketels en leidingen, maar ook voor het verven van je (motor)fiets of het retoucheren van industriële apparatuur. 

Industriële lak en verfbescherming voor jouw doel

Wat je ook wilt verven in jouw bedrijf, bij ons vind je wat je zoekt. Wil je bijvoorbeeld het metaal in het magazijn beschermen? Bekijk dan ons assortiment antiroest en primer. Bescherm verf met antischuim en kies verschillende beschermingslak om metaal te beschermen tegen roest en UV-straling. Ook voor gevel-en dakonderhoud zodat dat deze er altijd mooi uitzien en voor het verven van plafonds en muren, zowel binnen als buiten kun je bij ons terecht. Bekijk hiervoor onze collectie binnen en buitenverf.