Ons aanbod voor het thuiskantoor

Hoe richt je een thuiswerkplek in voor je werknemers die zowel ergonomisch als praktisch is? Wij denken graag met je mee.

Converter planet gt-905a manageable rj45 giga in sfp vezel

X
Converter planet gt-905a manageable rj45 giga in sfp vezel
€ 108,75 excl. BTW
€ 131,59 incl. BTW
Per stuk
Bestelnummer   A253177

Beschrijving

  • De PLANET GT-905A Gigabit Ethernet mediaomzetter beschikt over een intelligente geïntegreerde beheerinterface om de gegevensstromen en de servicekwaliteit te controleren en de bandbreedte aan de inen uitgang en de overdrachtssnelheid aan te passen. De statische functies van de Web Smart Controler helpen de pakketten en de Ethernet-verbinding op afstand te analyseren om problemen van een netwerk vast te stellen en op te sporen bij een eerste visuele inspectie.
  • De PLANET GT-905A bevat ook de functies Digitale Diagnose, zoals de LLR test en de “Loop Back” test om de staat en de kwaliteit van de verbinding via optische vezel in het oog te houden.
  • De vezelpoort in SFP formaat is geschikt voor de modules 1000Base-SX multimode en 1000Base-LX monomode Duplex of Multiplex WDM op enkele Simplex vezel.

Specificaties

Productinformatie

Productnaam Converter planet gt-905a manageable rj45 giga in sfp vezel
Merk CUC
Verpakking Per stuk

Technische specificaties

Voeding Externe adapter meegeleverd

Onze beoordelingen zijn echt en betrouwbaar. Klik hier voor meer informatie over onze verificatie- en controleprocedures.